Wroc.NET
Strona domowa Wrocławskiej Grupy .NET

Wrześniowy powrót grupy (?)

rated by 0 users
This post has 7 Replies | 4 Followers

Top 10
Wypowiedzi 39
Paweł Hofman Napisane: 10-06-2008 14:46

Hej,

Podstawowe pytanie - czy będziemy mieli jakieś spotkanie grupy we wrześniu ? Chętnie bym zobaczył jakąś prezentację, jedną z tych które ŁukaszG zaproponował. Bo coś mi się wydaje, że wszyscy tu wymarli i już nikt tej stronki nie odwiedza ;)

Pozdro,

Pawel

Paweł Hofman

Top 10
Wypowiedzi 39

Odnoszę naprawdę dziwne wrażenie, że wszyscy wymarli, zwierzaki wyjechały, a ja zostałem tutaj sam.

Ktoś wie co się dzieje ?

Paweł Hofman

Top 25
Wypowiedzi 6

Ja nie wiem, wygląda na to, że ktoś nie ma ochoty na przemówienie zaplanowane na IV spotkanie (albo czasu) i blokuje pozostałych (których też może nie być). Tak, czy inaczej chyba leżymy pod względem aktywności. Jak się tu zarejestrowałem, to po 1 spotkaniu myślałem, że będzie bardzo ciekawie, no i minął już 3 miesiąc od tego spotkania, jedyne co sprawdzam, to

"XIV spotkanie Wrocławskiej Grupy .NET

Informacje o kolejnym spotkaniu zostaną podane wkrótce."

Hehe, dobrze, że chociaż blogi są do poczytania :P

Top 10
Wypowiedzi 39

Dokładnie.

A zatem może znajdzie się jakaś osoba z mocą decyzyjną (czytaj: odpowiednimi uprawnieniami tu i tam) i jakieś spotkanie się odbędzie ^.^

Paweł Hofman

Top 10
Wypowiedzi 124

Prawdopodobnie będzie spotkanie 28 października, albo w CapGemini albo w II - szczegóły niebawem. Prosimy o cierpliwość - grupa niebawem ożyje.

Think lateraly man! Regards, krzysztof andrzej parjaszewski.

Top 10
Wypowiedzi 222

Pamiętajmy, że jeszcze się dołożyły wakacyjne miesiące. Nawet ja, syn marnotrawny, powracam dopiero teraz

Pozdrovki Anorak ------------ Find the Better Way of Life! Discover a Lost Art... View Tobiasz Janusz Koprowski's profile on LinkedIn

Top 10
Wypowiedzi 124

A tymczasem powrócił bot dodający obcojęzyczne blogi:

"Anonymous blogged about Pragmatic Beer - Dallas : Simpable on MSDN Blogs."  etc.

Proponuję to wyłączyć. 

Think lateraly man! Regards, krzysztof andrzej parjaszewski.

Top 10
Wypowiedzi 85

Za tydzień przechodzimy na ms-groups.pl ;) Więc nie ma co się szarpać ;)

Strona 1 z 1 (8 elementów) | RSS