Hej,
Podstawowe pytanie - czy będziemy mieli jakieś spotkanie grupy we wrześniu ? Chętnie bym zobaczył jakąś prezentację, jedną z tych które ŁukaszG zaproponował. Bo coś mi się wydaje, że wszyscy tu wymarli i już nikt tej stronki nie odwiedza ;)
Pozdro,
Pawel
Paweł Hofman
Odnoszę naprawdę dziwne wrażenie, że wszyscy wymarli, zwierzaki wyjechały, a ja zostałem tutaj sam.
Ktoś wie co się dzieje ?
Ja nie wiem, wygląda na to, że ktoś nie ma ochoty na przemówienie zaplanowane na IV spotkanie (albo czasu) i blokuje pozostałych (których też może nie być). Tak, czy inaczej chyba leżymy pod względem aktywności. Jak się tu zarejestrowałem, to po 1 spotkaniu myślałem, że będzie bardzo ciekawie, no i minął już 3 miesiąc od tego spotkania, jedyne co sprawdzam, to
"XIV spotkanie Wrocławskiej Grupy .NET
Informacje o kolejnym spotkaniu zostaną podane wkrótce."
Hehe, dobrze, że chociaż blogi są do poczytania :P
Dokładnie.
A zatem może znajdzie się jakaś osoba z mocą decyzyjną (czytaj: odpowiednimi uprawnieniami tu i tam) i jakieś spotkanie się odbędzie ^.^
Prawdopodobnie będzie spotkanie 28 października, albo w CapGemini albo w II - szczegóły niebawem. Prosimy o cierpliwość - grupa niebawem ożyje.
Think lateraly man! Regards, krzysztof andrzej parjaszewski.
Pamiętajmy, że jeszcze się dołożyły wakacyjne miesiące. Nawet ja, syn marnotrawny, powracam dopiero teraz
Pozdrovki Anorak ------------ Find the Better Way of Life! Discover a Lost Art...
A tymczasem powrócił bot dodający obcojęzyczne blogi:"Anonymous blogged about Pragmatic Beer - Dallas : Simpable on MSDN Blogs." etc.Proponuję to wyłączyć.
Za tydzień przechodzimy na ms-groups.pl ;) Więc nie ma co się szarpać ;)