Przenosimy dyskusję tutaj.Myslałem po prostu, że Maciek kogoś poleci.No z tego co wiem to Maciek Pilecki będzie na spotkaniu, ale nie planował sesji i taką mam od niego informację.Jedynie chciał wystąpił w kategoriach gościa i opowiedzieć o planach PLSSUG we Wrocławiu.Co do forum to masz rację. Masz wolną rękę w tworzeniu wątku.Jak będę znał propozycję MS co do prelegenta to dam znać.Pozdrawiam,Marcin GołębiowskiW dniu 13 października 2008 14:47 użytkownik Krzysztof Parjaszewski <krzysztof.parjaszewski@gmail.com> napisał: Marcinie, to może już na forum wroc.NET? Jeżeli chodzi o osoby - może warto mimo wszystko zapytać się Maćka Pileckiego, odnośnie reklamy - póki co zostaje standardowy kanał komunikacji ale można pomyśleć nad stałymi ulotkami czy ogłoszeniami na uczelniach, w firmach poprzez Newsletter. Niedawno był MTS - może ktoś stamtąd? Pozdrawiam, Krzysztof Parjaszewski Marcin Golebiowski wrote: Witam, Dostałem potwierdzenie rezerwacji sali na 28 października (wtorek) w CupGemini w godzinach 18:00 do 20:00. Na ustalenie prelegenta i tematu sesji chciałbym poświęcić max 4 dni. Po tym czasie mam nadzieję, że będziemy mieli prelegenta i można będzie rozpocząć kampanię marketingową. Na razie chciałbym by sesję poprowadziła jakaś osoba z Microsoft Polska. Rok temu taką osobą był Tomasz Kopacz. Głównie chodzi o magię nazwiska :) A dobry start (spotkanie) po wakacjach jest ważny. W przypadku w którym zaproponowany przez nich prelegent, okaże się, w moim uznaniu mało ciekawy, sesję poprowadzi osoba od nas. Mam nadzieję, że do jutra wieczora będę wiedział więcej. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje odnośnie sposobów promowania spotkania, bądź innych spraw związanych ze spotkaniem, to proszę pisać w tym wątku. Pozdrawiam, Marcin Gołębiowski
Think lateraly man! Regards, krzysztof andrzej parjaszewski.
Witam,
już wcześniej rozmwiałem z Marcinem: kolega z pracy może poprowadzić jedną sesję (1h): "Continues Integration rozwiązaniem na codzienne problemy programisty."
Okej. To tak. Nie możemy tym razem liczyć na prelegenta z MS'u. Musimy poradzić sobie sami ;)
Co to zaproponowanej przez Łukasza Gąsiora sesji to jestem na tak. Trzeba tylko znaleźć jeszcze prelegenta na drugą sesję 1 godzinną.
Może ktoś z Grupy ma ochotę coś zaprezentować ?
Ja na razie tylko się zgłaszam jako obecny na spotkaniu - po baaardzo długiej przerwie powracam z krainy umarłych
Pozdrovki Anorak ------------ Find the Better Way of Life! Discover a Lost Art...
ja tez zglaszam swoja obecnosc.
---------------------------------------------
Webio Grzegorz Wołoszyn
Windows Hosting ASP.NET - http://www.webio.pl
Fajnie. Ale nie zapominajmy o rejestracji na spotkanie która jeszcze przed nami. Mam nadzieję że jutro wieczorem już coś ruszy (max w czwartek rano).
Umieściłem news o spotkaniu na codeguru. Jutro można będzie wysłać maila do użytkowników portalu wrocnet.org o spotkaniu i prośbie rejestracji się na ms-groups.pl/wroc.net